Κατηγορία: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Προκήρυξης για το ακαδημαϊκός έτος 2022-2023

Τα Τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, προσκαλούν υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.): «Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες» (Postgraduate Programme “Modern Information Technologies and Services”)  για τον ακαδημαϊκό κύκλο 2022-2023. (περισσότερα…)

Hμερίδα με τίτλο “Γνωριμία με την Εκπαίδευση STEAM“

Καστοριά, 24-5-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΔΠΜΣ Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες, η Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θετικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και το IEEE Student Branch University of Western Macedonia, Kastoria συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 17:00 – 20:00 ημερίδα με τίτλο “ Γνωριμία με την Εκπαίδευση STEAM “. (περισσότερα…)

Ανακοίνωση σχετικά με την απαλλαγή τελών φοίτηση

Ανακοίνωση σχετικά με την απαλλαγή τελών φοίτηση για τους εισακτέους του ΠΜΣ του Τμήματος για το 2021-2022 (περισσότερα…)

Ανακοίνωση Προκήρυξης για το ακαδημαϊκός έτος 2021-2022

Τα Τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής και Πληροφορικής (περισσότερα…)

Ορκωμοσία Διιδρυματικoύ Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία του Διιδρυματικoύ Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες» θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στις 5/6/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:20 με χρήση του λογισμικού Zoom.
(περισσότερα…)

Δελτίο Τύπου “Μαθαίνω στο Σπίτι – Πληροφορική Παιδεία”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τηλεημερίδα με τίτλο “Μαθαίνω στο Σπίτι & Πληροφορική Παιδεία” την Πέμπτη 7 Μαΐου και ώρα 16:30. (περισσότερα…)

elEL
Μετάβαση στο περιεχόμενο