Ορκωμοσία μέσω τηλεδιάσκεψης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για το εαρινό ακαδημαϊκό του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

Ενόψει του καλύτερου προγραμματισμού των εκδηλώσεων ορκωμοσίας μέσω τηλεδιάσκεψης για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, και προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, σας ενημερώνουμε ότι η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom στις 5 Ιουνίου 2020.

Οι Φοιτητές που θέλουν να ορκιστούν καλούνται έως τις 20/5/2020 να προσκομίσουν στη γραμματεία του ΔΠΜΣ τα παρακάτω Δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση ορκωμοσίας
  2. Καταθετήριο Εθνικής Τράπεζας για την παραλαβή του παπύρου (εφόσον ο/η φοιτητής/τρια επιθυμεί την έκδοση παπύρου, Αρ, λογαριασμού ΙΒΑΝ: GR6001103770000037754068890, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ποσό 10,00€. Υποχρεωτικά να αναγράφεται στην αιτιολογία πληρωμής και το Τμήμα του ορκισθέντος φοιτητή).
  3. Όσοι φοιτητές έχουν εκκρεμότητες (π.Χ. ακαδημαϊκή ταυτότητα, βιβλία, κάρτα βιβλιοθήκης, διπλωματική εργασία), πρέπει να τα αποστείλουν (με courier ή ταχυδρομικώς) στη Γραμματεία του Τμήματος πριν την ορκωμοσία.
  4. Υποχρεωτικά οι φοιτητές θα πρέπει να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://career.uowm.gr του Γραφείου Διασύνδεσης ««ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ;» Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο Αποφοίτων»

Τα πτυχία και τα υπόλοιπα έγγραφα θα αποσταλούν στους ορκισθέντες με έξοδα του Ιδρύματος και η απόδειξη παραλαβής από την εταιρεία courier θα επισυναφτεί στο βιβλίο ορκωμοσίας των Τμημάτων.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για την ώρα καθώς και τον σύνδεσμος μέσω του οποίου θα μπορούν οι φοιτητές να συνδεθούν για να συμμετέχουν στην ορκωμοσία