Ορκωμοσία Διιδρυματικoύ Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία του Διιδρυματικoύ Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες» θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στις 5/6/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:20 με χρήση του λογισμικού Zoom.

Ο σύνδεσμος σύνδεσης στην ορκωμοσία είναι:

https://zoom.us/my/uowm.cs1

και το Meeting ID: 297-333-9345

Η σύνδεσή σας στην ορκωμοσία, για λόγους ταυτοποίησης και ενημέρωσης επί της διαδικασίας, θα πρέπει να γίνει μία ώρα πριν από την ώρα έναρξης της ορκωμοσίας, ανοίγοντας τον παραπάνω σύνδεσμο. Για λόγους ταυτοποίησης κατά τη σύνδεσή σας στην ορκωμοσία, δηλώστε ως όνομα εμφάνισης το Ονοματεπώνυμό σας με ελληνικούς χαρακτήρες και περιμένετε στην αναμονή έως ότου ο αρμόδιος υπάλληλος από τη Γραμματεία του Τμήματος σας αποδεχτεί στην τηλεδιάσκεψη.

Για λόγους προσωπικών δεδομένων θα πρέπει το φόντο πίσω σας να είναι ουδέτερο (πχ λευκός τοίχος) και να φαίνεται μόνο ο φοιτητής.

Η ύπαρξη κάμερας με ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορούμε να σας βλέπουμε και να σας ακούμε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας.

Η τελετή θα βιντεοσκοπηθεί.

Όποιος από τους φοιτητές που θα ορκιστούν αντιμετωπίζουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα σύνδεσης θα πρέπει εκείνη τη στιγμή να καλέσει στο 2467087265.